Salonregels

douche2Roken

Het saunacomplex is volledig rookvrij.


Veiligheid

Het is niet toegestaan producten toe te voegen in de spa of de sauna.


Hygiëne

Verplicht gebruik van desinfecterende voetspoeler.


Eten & drinken

Eigen dranken en eten zijn niet toegelaten.


Kinderen

Kinderen dienen steeds onder toezicht van een volwassene te blijven.


Dieren

Huisdieren worden niet toegelaten.


Douche

Voor het in gebruik nemen van ons saunacomplex dient u eerst een douche te nemen.

Ook na elk bezoek aan de droge sauna, de infrarood of het stoombad dient u eerst een douche te nemen alvorens u in de spa gaat.


Voorschot

Wij verzoeken u uw reservatie steeds te bevestigen met een voorschot. Dit voorschot bedraagt 70,00 euro. U kunt hiervoor langskomen of u kan het bedrag storten op het rekening nummer BE94143090385614 FORTIS . Gelieve bij overschrijving bij mededeling enkel naam, datum, aanvangsuur te vermelden. Uw reservatie is enkel geldig indien het voorschot betaald werd. Indien het voorschot niet voldaan is 4 dagen (96 uren) voor de boekingsdatum,zullen wij de reservatie schrappen en de uren opnieuw openstellen en dit zonder u te verwittigen.


Uren

Op het einde van de door u gehuurde periode, dient u zich naar de receptie te begeven. Bij het laattijdig verlaten van het privé-gedeelte, rekenen wij 20 euro per kwartier aan die wij bij de volgende klant in mindering zullen brengen.


Aansprakelijkheid

Tulpe wellness kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor ongevallen, lichamelijke of materiële schade, verlies van goederen of foutief gebruik van het saunacomplex en zal dus ook nooit in gebreke kunnen worden gesteld. Tulpe wellness zal ook niet verplicht zijn een schadevergoeding te betalen.

Wanneer schade aangebracht wordt aan de door u gehuurde ruimte bent u verplicht de herstelling van deze schade te vergoeden en, wanneer de ruimte gesloten moet worden om deze reden een schadevergoeding van 500,00 euro per dag te betalen.


Annuleren

Annulaties dienen minimum 72 uur op voorhand te gebeuren om uw voorschot te kunnen behouden. Er worden geen voorschotten terugbetaald.


Slippers

Badslippers zijn verplicht. Je mag je eigen badslippers meebrengen, of gebruik maken van de slippers ter plaatse. Privésauna & wellness Tulpe heeft het recht om mensen te weigeren om welke reden dan ook.


Recht

Op al onze rechtsverhoudingen is het Belgisch recht van toepassing.voor geschillen tussen Tulpe wellness en onze klanten is de rechtbank van Hasselt bevoegd, tenzij door de wet een andere rechtbank wordt toegewezen.


Huisregels

Iedereen die een reservatie maakt bij Privésauna welllness Tulpe verklaart zich automatisch akkoord met onze huisregels.


Hoe reserveren?

 

 


Annuleren

Annuleringen dienen minimaal 3 dagen (72 uren) voor reservatiedatum te gebeuren. U kan vervolgens onmiddellijk een andere datum vastleggen zodat uw voorschot behouden blijft.

Bij annulering van minder dan 2 dagen (48 uren) voor het gereserveerde uur, zijn wij genoodzaakt het voorschot als annuleringskost te beschouwen.

Er worden bij Tulpe Wellness geen voorschotten terugbetaald!.